Our Customers

 

What do our customers say?


Jeg har haft Xenia som rådgiver og mentor gennem to år som iværksætter i IVER Denmark. Xenias rådgivning på både det strategiske og personlige plan har været uvurderlig. Strategisk har hun stor forretningsforståelse, masser af kreative idéer og et kæmpe netværk hun gerne deler ud af. På det personlige plan er hun en fremragende coach, der formår at banke noget motivation og mening ind i ens arbejde, når man selv vakler lidt. Derudover er hun både inspirerende og sjov at være i selskab med
Kristian Iversen, IVER Denmark

Fra et personligt og et forretningsmæssigt perspektiv forstår SustainablePeople, at tage fat om de konkrete udfordringer og omsætte disse til håndgribelige forbedringer som kan tages i brug med det samme. SustainablePeople forstår at arbejde med virksomhedens vækst og fremgang igennem organisatorisk udvikling og har været med til at danne et ledelsesgrundlag som bygger på forståelse af egne evner og hvordan ledelses-teamet skaber de bedste synergier for hinanden og medarbejderne. Vores medarbejdere har kunne mærke et konkret afkast af vores coaching med SustainablePeople, dels igennem bedre struktur, udviklede ledelsesegenskaber og større inddragelse. Josefine Østerby og Christian Toft Jakobsen, Plinthit

Jeg har lige fået den første tilbagemelding, som roser arbejdet til skyerne og samtidig har givet os den mulighed vi havde håbet på!

Vi er meget imponerede over [processen] og MEGET tilfredse med resultatet!
Lasse Johansen, Bilcentret Silkeborg

I was fortunate to have a very good interaction with Xenia in the Bamboo house. She holds a wide knowledge on recruitment processes and what are the best way to utilize professional networking tools like Linkedin to get people to notice your profile.

She is a very positive person and was able to put me at ease to have a very constructive and positive interaction. I would like to thank her for the time and helping me, though being a foreigner, to better understand the work culture and hiring strategies used by companies in Denmark. I am more confident and very much looking forward to get more success in job hunt and to develop a good professional career in Denmark.

I would also like to point out that the Bamboo house is a very interesting place to have such sessions.
Rechana Geetha Jyothish

Møder med Xenia har gjort en stor forskel for mig! Hun faciliterer min proces mod afklaring af min fremtid både personligt og karrieremæssigt med afsæt i min nuværende situation – jeg kalder det min livsrejse.

Efter 1. samtale fik jeg modet til at sige mit job op, da det gik op for mig, at jeg gik på kompromis med mine personlige værdier. Jeg er blevet bevidst om mit ståsted gennem hendes oprigtige (og kloge) spørgsmål og små visuelle opgaver, som giver selvrefleksion – og nu arbejder jeg hen mod en ny virkelighed for mig, som passer til det, som jeg ønsker i livet.

Jeg vil fortsat bruge Xenia til sparring fremover – hun kender mig, hun er kompetent, hun kan inspirere mig til fortsat udvikling!Louise Nygaard Meissner